[ec113] Aangekomen in Ecuador

Geplaatst op 11 jul 2013 - 14:42

De groep is aangekomen in Ecuador na een lange reis, maar de sfeer is er niet minder om!

Hoofdleider Richard belt op het moment dat de deelnemers nog lekker liggen te slapen. De reis ging voorspoedig en ze zijn goed aangekomen in Ecuador. Helaas mist er één tas, maar deze is al gelokaliseerd en zal binnen enkele dagen bij de groep bezorgd worden. Wanneer je met World Servants op pad gaat kies je voor een groepsreis, je deelt veel met elkaar. Een uitgelezen kans om dit meteen in praktijk te brengen.

Richard zal de deelnemers zo wakker maken, de groep zal zich klaar maken voor de reis richting Esmeraldas waar ze naar verwachting aan het eind van de middag aan zullen komen (lokale begrippen).

Groeten aan alle thuisblijvers

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.