[gh213] Groep geniet van patatje geit

Geplaatst op 10 jul 2013 - 21:45

GH213 sluit aan in de rij van gelukkige groepen met ongelukkige geiten, aldus hoofdleider Tom Bouwman in een kort SMS-bericht.

Tom SMS-t: "Vanmorgen kregen we van de chief een geit en vanavond aten we patatje geit. Tijdens het harde werken een lekker koel buitje gehad. Tom"

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.