MA216 | Aankomst op Malawiaanse tijd in Wolvega

Geplaatst op 5 aug 2016 - 15:36

De groep uit Malawi is anderhalf uur later dan gepland, maar nog steeds in opperbeste stemming, aangekomen in Wolvega. Ze kijken terug op een super mooie tijd en dat was ook te zien aan hoe de groep terug kwam. Een hecht team nam weer afscheid na 3 weken intensief samen optrekken en levens met elkaar delen. Weer een veranderde groep terug op Nederlandse bodem!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.