MA316 | Geduldig wachten wij...

Geplaatst op 3 aug 2016 - 11:53

We zijn helemaal klaar voor de reis. Het vele wachten op de verschillende luchthavens is begonnen.

Gisteren hebben we de souvenirmarkt van Lilongwe zo ongeveer leeg gekocht. Daarna hebben we ons de pizza goed laten smaken. De laatste avond hebben we besteed om terug te kijken op het project en is afgesloten met een mooi gebed. De laatste nacht in Malawi hebben sommige van ons gebruikt om nog even een goede nacht te maken en anderen zijn druk geweest met het schrijven van de complimenten boekjes. Vanmorgen stonden we vroeg op om op tijd te vertrekken naar de luchthaven. Iedereen heeft zijn of haar blauwe polo aan behalve grote smurf natuurlijk. We kijken er naar uit jullie weer te zien. Tot snel!

Groeten Jacob

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.