20.000 servants gezocht!

Geplaatst op 13 apr 2018 - 16:02

Zojuist is de Grote World Servants-reünie gelanceerd! Samen zoeken we naar de 20.000 servants die zijn meegeweest om op 15 september a.s. het feest van verandering te vieren.

World Servants bestaat 30 jaar. Een mooi moment voor een feestelijke reünie waarvoor we iedereen willen uitnodigen die mee is geweest.

Via worldservants.nl/reunie is het mogelijk om oud-projectgenoten uit te nodigen. Samen sporen we de bijna 20.000 servants van de afgelopen 30 jaar op.

Op 15 september staat het feest van verandering gepland. Zoek je mee?

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.