GH217 | Woningen en watertank opgeleverd

Geplaatst op 21 aug 2017 - 16:45

Er is hard gewerkt in Ghana, ook na het vertrek van de groepen. In Dimia staat een stel prachtige woningen en een mooie watertank, klaar voor gebruik. 

Terecht dat ze trots zijn in Ghana: de foto's die we via Whatsapp ontvingen laten zien dat er flink resultaat geboekt is. 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.