GH417 | Ready voor ingebruikname!

Geplaatst op 21 aug 2017 - 16:46

De Zwollenaren zijn nog maar twee dagen thuis en toch is het al zover: het schoolgebouw is klaar om in gebruik genomen te worden. Check de foto's!

Een trots Whatsappbericht uit Ghana met zes prachtige foto's bewijzen dat er ook na het vertrek van de groep hard is doorgewerkt. Laat nu de kids maar komen!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.