GH418 | Gelukt! 📷

Geplaatst op 12 aug 2018 - 19:21

Ja! Met wat duwen en trekken is het gelukt om de eerste foto's uit Ghana in Nederland te krijgen. De internetlijntjes in Sumniboma zijn niet heel betrouwbaar, maar hoofdleider Alie heeft 't gefixt. Meteen een korte update over vandaag:

We hebben een mooie ochtenddienst gehad. Iedereen had zich op z'n mooist gekleed, makeup en parfum included. En de dienst was ook erg mooi. Onze toerustingsleider mocht een erg mooie preek geven over het doorgeven van Gods liefde aan de mensen om ons heen.

Op dit moment is de voetbalwedstrijd bezig, ik ben benieuwd naar het Ghanese team. Aan ons zal het in ieder geval niet liggen, iedereen heeft er naar uitgekeken.

Tot zover de update over vandaag. Ohja, de kip en parelhoen zullen we vanavond van genieten. Met daarnaast een heerlijk bord patat. Verder zullen we maar niet vertellen dat we pannenkoeken als ontbijt hebben gehad met gustardpudding en vanmiddag hebben we pizza en quiche gehad. Zoals gezegd, er wordt goed voor ons gezorgd.

NB: Bij de meeste foto's staat een toelichting als onderschrift, die is niet te zien op een mobiele telefoon.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.