GH418 | Klaar voor de lessen

Geplaatst op 1 sep 2018 - 14:07

Ook in Sumniboma heeft partnerorganisatie AG Care het voor elkaar: een week nadat de groep vertrok uit Ghana is het schoolgebouw klaar om in gebruik genomen te worden!

AG Care is daarmee voor het tweede jaar op rij de eerste partner die de gebouwen het snelst na de projectzomer oplevert.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.