MA115 | Richting Zambia

Geplaatst op 23 jul 2015 - 14:07

Goodbye! Het project in Mkumbanjara zit erop. In een appje schrijft coördinator Vincent Sichinga over de groep:

"They're happy and excited and with big motivation! I can tell you: we had a big experience together" Vincent is God dankbaar dat het project zonder ziekte is verlopen, dat er heel veel bereikt is en dat het een geweldig project was. "Just look at the pictures on my Facebook." Vincent heeft de groep overgedragen aan Moffat Kaweche, de coördinator van CCAP Zambia. Hij begeleidt de groep op de safari en naar Lusaka (Zambia). Daarvandaan vliegen ze naar Nederland.

 

 

Its time for the group to say bye to the community... They had great times together..... The results is seen and felt....

Posted by Vincent Lutengano Sichinga on Thursday, July 23, 2015

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.