MA218 | Reis gaat voorspoedig

Geplaatst op 9 aug 2018 - 13:09

De groep uit Malawi zit inmiddels in de bus vanuit Brussel naar Drachten. De reis gaat zo voorspoedig dat de groep zelfs iets eerder dan gepland in Drachten arriveert.

Hoofdleider Betty verwacht tussen 14:30 en 15:00 uur met de groep in Drachten te arriveren. Ze kijken er naar uit om familie en vrienden weer te ontmoeten.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.