MA318 | Voor op schema

Geplaatst op 17 aug 2018 - 17:11

Hoofdleider Jan is trots op zijn groep en de samenwerking met de gemeenschap van Ndatuwa.

Hallo, hier MA318. Wij staan op dit moment op het terrein van CCAP, de partnerorganisatie in Malawi. We zijn op doorreis naar Lake Malawi. De bouw loopt voor op het schema. We zijn allemaal nog gezond. We hebben een relatief lang weekend om even bij te komen. Dat moet ook wel, want zondagmiddag moeten we de interland spelen ⚽⚽.

Ik moest zeggen dat alle lieve groetjes in de groep zeer worden gewaardeerd. Van allemaal lieve groetjes terug.

Jan

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.