MA323 | Bus is onderweg

Geplaatst op 19 aug 2023 - 09:31

Goedemorgen lieve familie en vrienden van MA323! 

Na iets later te zijn vertrokken, is MA323 geland in Brussel. Het mocht een vlucht zijn waarbij dit keer de heftigere turbulentie ons gelukkig bespaard werd. Veel van ons hebben gelukkig even kunnen slapen ;)

We hebben zojuist onze bagage van de band gehaald en stappen de bus in. De verwachting is dat wij rond 11.15 op P+R Westraven zijn: Griffioenlaan 1bis, 3526 LA Utrecht.

Tot straks! 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.