MA323 | Ze zijn op weg!

Geplaatst op 31 jul 2023 - 16:38

De tassen liggen in de bus, iedereen is aanwezig en alle paspoorten zijn ook mee! Malawi here we come!

Alle deelnemers en leiders waren ruim van tevoren aanwezig. Dit voorspelt veel goeds voor de rest van het project! Na de mooie woorden van Jan over het jaarthema 'Serve Beyond Expectations' en dat zij als groep gedragen worden door de wind is het om 15.00 uur tijd om naar de bus te lopen. Alle rode tassen worden in de bus geladen, samenwerken kunnen ze wel!

Nadat er afscheid is genomen en de tranen zijn weggeveegd, is het tijd om in de bus te stappen. 

Er wordt uitbundig gezwaaid, op naar een vet project in Malawi!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.