MA519 | Hoogste punt bereikt

Geplaatst op 23 okt 2019 - 05:15

De vlag kan uit!

Dinsdag om 16.00 uur werd de laatste steen gelegd door Sil en Bram met een van de lokale mensen. Het hoogste punt van de school was bereikt. Dit werd gevierd met iedereen die had mee geholpen. Er werd getrakteerd op een heerlijk glaasje ranja en uiteraard werd er gedanst en gezongen.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.