MA519 | Strijd(t) om de felbegeerde Katawacup!

Geplaatst op 21 okt 2019 - 15:22

Afgelopen zondag werd de traditionele interland Nederland-Malawi gespeeld op hoog niveau! Het was een spannende wedstrijd.

Maar de titel is binnen! Voor veel mensen was het hun eerste interland en misschien zelfs wel hun eerste voetbalwedstrijd. Er werd gestreden om de Katawacup😜. Wij kwamen voor door een goal van Harm, waarna het plaatselijke team de gelijkmaker scoorde. Luuk bracht ons in de tweede helft op voorsprong en bij het eindsignaal van scheidsrechter Mussa hadden wij de titel binnen! Volgende week staat er een volleybalwedstrijd op het programma. Iedereen bedankt voor de groetjes. Veel liefs uit Malawi

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.