MA519 | Weekend met verjaardagstaart en een uitstapje

Geplaatst op 26 okt 2019 - 22:08

Het is weekend in Katawa. Tijd om even afstand te nemen van de bouwplaats en tijd voor een (swingend geserveerde) verjaardagstaart. Check de video en swing mee!

We laten de bouw even met rust. Er is keihard gewerkt en nu tijd voor wat anders. Morgen vertrekken we naar Lake Malawi om even op adem te komen. Even afstand nemen van het metselen, stenen sjouwen, specie maken, timmeren en stucwerk maken. Daarna nog een weekje doorzetten. Op dit moment is het feest. We hebben dit project drie jarigen: Bobby, Bram en vandaag Annelien en daar hoort taart bij 🍰. Groeten uit Katawa.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.