Medewerkers CTF veilig na modderstroom

Geplaatst op 15 aug 2017 - 15:42

De beelden van de enorme ravage in Sierra Leone door de verwoestende modderstroom hebben ons enorm geschokt. Onze partnerorganisatie Cotton Tree Foundation (CTF) laat weten dat hun medewerkers en familie ongedeerd zijn. 

CTF meldt verder dat er voor zover nu bekend geen schade is aan projecten waarbij CTF betrokken is. Ze vragen gebed voor alle getroffen families en bekijken de mogelijkheden die de organisatie heeft om getroffenen te helpen. 

Als je wilt bijdragen aan de hulp die CTF en andere organisaties in Sierra Leone bieden aan getroffenen, kun je een gift overmaken aan Woord en Daad, IBAN: NL64 RABO 0385 4870 88 o.v.v. 'hulp modderstroom Sierra Leone' of geven via de speciale noodhulpactiepagina van Woord en Daad

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.