MY218 | Klaar voor vertrek

Geplaatst op 25 aug 2018 - 12:41

Dag Myanmar! Na een geslaagde tijd in Yangon is de groep klaar om te vertrekken. 

Gisteren konden we onze lokale Kts nog even spenderen aan de verschillende souvenirs en vandaag hebben we, na eerst te hebben uitgeslapen, de omgeving van het hotel nog even verkend. Daarna een heerlijke lunch en een kort bezoek aan een enorm tempelcomplex.

Nu is het wachten op het vliegveld totdat we allemaal zijn ingecheckt. We vliegen door de nacht en hopen morgen tegen 07.30 in Brussel te arriveren. Met een beetje geluk zijn we dan tegen 11.00 in Utrecht. Mocht dit erg afwijken, dan melden we dat op volg.ws/my218.

Tot morgen 😘

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.