MY219 | Zingend de nacht in!

Geplaatst op 18 aug 2019 - 23:00

Kampvuur en zingen, een mooie afsluiting van deze prachtige dag in Myanmar!

Aan het einde van deze mooie zondag komen we zingend tot rust bij ons kampvuur. Een fijne gevoelige afsluiting van de dag. Morgen gaan we met nieuwe energie en met veel plezier weer bouwen, met de kinderen spelen, boodschappen doen en sommigen zullen op afdelingen in het ziekenhuis een kijkje nemen. De dagen zullen best snel gaan. Er wordt toch wel afgeteld naar aanstaande zaterdag. Maar we zitten zeker niet stil: genoeg te doen, te beleven. Bedankt voor al jullie lieve, leuke berichtjes.

 

Van ons allemaal een hartelijke groet

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.