PA122 | "Heb je even voor mij?"

Geplaatst op 3 aug 2022 - 14:09

Omdat het thuisfront zo goed z'n best doet om heel veel groetjes te sturen, krijgen jullie nu de groetjes terug. Pak er maar een lekker bakje koffie of thee bij ðŸ˜‰.

Annemarijn
Lieve allemaal, Wat fijn jullie groetjes te lezen, ik blijf er elke dag naar uit kijken! Het gaat dikke prima met mij en kan goed mijn energie kwijt op de bouwplaats. Hele lieve mensen om mij heen en genieten van alle mooie natuur hier in Panama. Ik zie er naar uit jullie te zien maar voel me hier ook zeker thuis. Hoop dat het jullie ook goed ga. Dikke pakkerd, Annemarijn. 

Marleen
Hii allemaal ! 
Het gaat super goed hier, vandaag ben ik op huisbezoek geweest. Was super interessant ! Verder vermaak ik me goed hier, we hebben prachtig uitzicht, echt een plaatje ! Bij jullie ook alles goed? Bevalt de jacuzzi trouwens? De groetjes waardeer ik echt enorm. Ik kijk er steeds naar uit. :) 
Ik ga nog even verder genieten hier , tot snel. De lieve groetjes van mij ! X Ps. Zet de m&m’s en chips maar vast klaar haha 

Nynke
Hey allemaal, hier in PANAMA, Amerika gaat het goed. We hebben nog geen olifanten gezien. Er zijn wel al toekans en apen gezien. Ik heb alle souveniertje al op zak. We hebben prachtig uitzicht. Ik vind de groetjes leuk om te horen. Willen jullie pake en Beppe dit ook leren? Als ik thuis kom horen jullie alle verhalen! Jasmijn ga je mee om mij op te halen? Gaan we lekker eten als ik thuis kom? Aan de Vellinga’s: ik kom zeker langs om alle verhalen te vertellen!

Vincent
Hallo allemaal, bedankt voor alle leuke groetjes! Het is erg leuk om wat van jullie te horen:) Hier in Panama gaat het erg goed met me. Ik vind het erg leuk dat ik kan helpen op de bouw als assistent bouwleider. Ik heb zelfs voor een gedeelte de bouwleider mogen zijn! Verder zit de sfeer er goed in en is het een hele leuke groep en maken we genoeg mee dus bereid je maar voor op veel verhalen als ik weer thuis ben;) 
Veel liefs en tot snel!

Jochem
Lieve vrienden en familie. Wat een super leuk avontuur tot nu toe! Ik ben echt heeeel erg aan het genieten en ik kom met genoeg verhalen terug. Bedankt voor alle lieve groetjes tot nu toe :) Ik ben ook heel benieuwd hoe het met jullie gaat en of er nog iets leuks is gebeurt. We komen steeds verder met de bouw en ik vind het erg leuk en leer er al veel van. Het allerleukste is de groep, heel hecht en gezellig maar ook serieus. Ik ga nog even door en zie jullie over 1.5 weken. Tot dan!

Ingrid
Lieve allemaal, hier gaat alles goed. Ik geniet hier ontzettend. Bedankt voor alle lieve,leuke groetjes! Papa en Lisa ik denk dat jullie ontzettend jaloers op mij zullen zijn als jullie de foto’s en verhalen gaan horen.
Lisa, even een berichtje uit Panama hopelijk gaat alles goed in Rwanda. Ik ben zo benieuwd naar je verhalen, nu al trots op je! (Pap of mam, stuur je dit even door)
Ook wil ik via deze manier even de felicitaties overbrengen aan opa, Jos en tante Gerry vanuit het zonnige en soms regenachtige Panama! Tot snel!

Jose
Lieve familie en vrienden (en Thijs en Mae). Jullie groetjes doen me heel erg goed! Hier heb ik al veel vogels gespot, o.a. Een kolibrie en een zwarte gier;). Zoals jullie zien wordt er ook hard gewerkt. Ik kan er alleen nog niet aan wennen dat ik zoveel zweet, dat het  regelmatig voelt alsof mijn gezicht regent. @mam: wil je van mij de groetjes doen aan Moein? Ik zie al uit naar een lekkere kotelet. Hee veel liefs en tot snel. (En oma, alvast gefeliciteerd!) 

Bart
Lieve familie en vrienden. Jullie hebben vast gezien dat we vooruitgang boeken met het bouwen van de kleuterschool. We hebben een een sfeervolle, gezellige groep. Er wordt erg goed voor ons gezorgd. Morgen ga ik ga op huisbezoek bij een familie hier. Verder gaan we met een groepje een soort Bijbelstudie geven aan de jeugd uit het dorp. Bedankt voor de steun tot nu toe. @martina wil je tegen familie zeggen dat ze groetjes kunnen sturen? Ze worden hier hardop voorgelezen, ik waardeer dat heel erg. Liefs Bart

Inge
Lieve allemaal, ik heb het hier weer helemaal naar m’n zin! Zoals Hans al dacht kan ik hier nog wel een week of twee langer blijven. Net de eerste avond Life Skills gehad, dit was weer bijzonder. Voor de ‘Lubbers’ die mij volgen; hallo, updates over het boek?! Voor bestuur, waar zijn m’n juice verhalen? Mis jullie gezelligheid wel! Elena, thanks voor alle updates, ik ben snel terug om schoon te maken ;). Aan de fam; ik wil mc Donald’s op de terug weg en yoghurt als ontbijt! @Petra thanks voor het lachen. Liefs, (jullie vice-voorzitter) Inge! 

 Cees
Groeten aan alle bekenden. Hier heerlijk buffelen samen met een geweldige groep. Fijne Panamese mensen die goed voor onsc zorgen. Helaas zijn we al over helft. Doei

Dorien Z.
Papa, mama en Johan: Is mijn gras inmiddels gemaaid en het onkruid weggehaald? Marjon: JAA! Ik wil je getuige zijn!!! En met het klussen van de babykamer komt het wel goed.
Hier alles goed, kinderwerk is leuk. Wel een kleine groep maar de kinderen (en deelnemers) zijn erg enthousiast. Het is leuk om te horen hoe het gaat in Nederland. 

Inge Hak
Hallo allemaal, hoe gaat het met jullie? ik heb het hier echt super naar mijn zin. We krijgen hier goed en lekker te eten dus afvallen wordt het gelukkig niet :). Het bouwen gaat ook goed. Na een week sjouwen kunnen we nu de lucht in met de stenen. Bedankt voor de berichtjes die jullie hebben gestuurd. Nog een hele fijne en leuke vakantie en tot over 1,5 week. :)))

Jannick Oudendorp
Hallo mensen,
Voor de verandering een keer eens niet, Een keer wat anders he:) Het is echt super Genieten hier. Wat een prachtig land en leuke groep. Alles gaat prima hiero. Pa, Ma, Martin en Julian nog een fijne vakantie gewenst. Gerbert bedankt voor de F1 updates:) Kunnen jullie ff namens mij een groetje naar Nepal sturen? Kiek mer ff. Tot over 1.5 week.

Lydia
Hi, Papa, Mama, Ruben en de rest. Ik heb het erg naar mijn zin hier, ik kan me goed in de groep vinden. Het eten is echt super lekker maar wel erg vet. Vanavond hebben we kippenpootjes en vleugels gegeten met aardappelpuree. Het bouwen schiet erg op, we gaan morgen de ramen er in zetten. Ik wens jullie nog een goede vakantie en wil jullie erg bedanken voor alle berichten 


Francisca Prins
Met mij is alles super goed. Ik geniet van al het tropische fruit, de mooie dieren & natuur en de gezelligheid. Er wordt super goed voor ons gezorgd. En de bouw schiet op. Super leuk dat jullie berichtjes sturen. Tot snel ;) Ps. wil Doro haar schoenen nog terug? 

Lise 
Hi! Bedankt voor alle berichtjes! Het is hier heel leuk, fijne groep en de bouw gaat goed. De cultuur is ook leuk haha 
Pap, mam, jur & mar: fijne vakantie!! En jur, ja ik mis de karaokeritjes ook.
Jolien: veel plezier op sziget!
Meike: ga eens wat doen joh luiwammes, zie je snel in grooo
Marieke & vooral Jolien: updates!! 
Liefs vanuit Panama :)

Julia
Hey lieffiess! Even een kort berichtje van mij, gaat helemaal goed hier!! Ik geniet van de gezelligheid, het eten en alle lieve mensen! Mega leuk om ook van jullie iets te horen! Ps: heb heeeel veel zin in een goeie chocoladereep haha of fruit ;) duss pap en mam, zie je taak voor op Schiphol
Heel veel liefs en tot snel! Xx

Emma
Hii, hier een berichtje van mij :) Ik geniet hier enorm, van de mensen en alles er om heen. Suuper vet om het leven hier zo intens mee te maken!! Ook de bouw gaat nu in sprongen voorruit, tof om te zien. Het gaat enorm snel, dus ik zie jullie snel weer <3 heel veel liefs & een dikke knuffel Xx Ps: zet de aardbeien & chocolade maar alvast klaar ;)

Charlotte
Bon dia allemaal! Het gaat helemaal top hier, de groep is gezellig en het gebouw gaat eindelijk de hoogte in na een week sjouwen, vet chill. De locals zijn vriendelijk en de omgeving is prachtig. Super leuk om al die groetjes te horen! Veel liefs en tot volgende week :)) 

Femke Apon
Hey, bedankt voor alle lieve groetjes, geniet er echt van :)
Ik geniet hier enorm, mooie mensen, een indrukwekkend uitzicht en een schattige baby haha. 
Ik ben de 1000 foto's al gepasseerd dus hou je zaterdag maar vrij om foto's te kijken! Heb nog geen rijstepap gezien hier, maar heb inmiddels wel zin in pizza. Liefs, tot volgende week :)

Karolien 
Hey, echt heel erg bedankt voor alle leuke groetjes. De groep is heel gezellig. Ik geniet enorm van het mooie uitzicht hier. Na al het sjouwen erg blij om vooruitgang te zien in het gebouw.Het eten is alles behalve eentonig. Ik kijk wel uit om weer aardbeien te kunnen eten:). Ik hoop jullie na Panama allemaal te spreken.

Coen
Hallo, bedankt voor alle berichten! Leuk om af en toe iets van thuis te horen. Het weer is hier goed, het uitzicht is prachtig. Het eten is lekker en het bouwen is ook erg mooi om te doen. Leuk om de progressie te zien. Ik kijk er wel naar uit om weer eens lekker vis te eten. Eerst nog even genieten van de laatste dagen in het mooie Cerro Cabra. Groeten van Coen

Dorien Brouwer
Hoi allemaal, bedankt voor alle groetjes, het doet me goed om te horen hoe het met jullie gaat. Ik heb het hier prima naar mijn zin. De omgeving is super mooi, vooral het uitzicht op de bouw! Het klimaat was even wennen, maar tijdens het sjouwen en metselen heb ik het zweten niet eens meer door. Ik kijk er naar uit jullie weer te zien, maar geniet eerst nog van de laatste week in dit prachtige land. Groetjes, dikke tút en tot horens! Dorien!

Merel
Lieve lieve lieve lieve lieve allemaal!
Het is hier heeeerlijk. Het bouwen, de leuke mensen, de uitstapjes. Voel mijn spierballen elke dag een beetje groeien en ben mega aan het genieten van het uitzicht, wie is er al jaloers? Die groetjes van jullie zijn fantastisch dus ga daar mee door! Ik mis terrasjes pakken jullie ook. Wie weet boek ik nog een weekje bij... nee grapje, tot over 1,5 week! Dikke knuffel van mij :)

Lida: Haaii allemaal, wat een ontzettend gaaf project is dit zeg, ik heb het BEST naar m'n zin ;) Unieke locatie en een jaloersmakend uitzicht dat zijn we in Braank en Hollandia zeker niet gewend haha.De groetjes die doen me erg goed, elke dag is het weer genieten, dus doe dit vooral /ga zo door ik waardeer het enorm! @de taart was heerlijk, het uitzicht is mooi en de rest horen jullie over 1,5 week Adioss

Gale
Lieve thuis, we hebben het erg goed hier. Ik heb het erg naar mijn zin met de groep. Lichamelijk gaat het ook goed en kan ik veel bouwen/sjouwen. 3x per dag krijgen we groetjes en ik waardeer het enorm als ik ze krijg, dank jullie wel en blijf vooral sturen. Ik mis jullie wel fam, keet en Connect en zie jullie graag weer! Oh en ik heb enorm zin in blauwe mnm's als ik terug ben pap en mam ;)

Femke Mulder
Heehoi, het gaat top met mij :) De groep is super gezellig, en we genieten mega van het uitzicht. Ik heb helemaal mijn plekje gevonden:) De uitjes zijn heel leuk en verder sta ik lekker te metselen. In gebrekkig spaans kan ik ook nog een beetje praten met de mensen hier, dus dat is leuk. Sorry Just, ik loop wel een paar gen voor op je boekje hihi. Ik vind jullie berichtjes heel leuk om te horen! :)) Tot snel! P.s. ik zal proberen wat vaker voor de camera te springen paps&mams 

Valentijn van den Berg

Heyy met mij gaat het geweldig! :) heb het hier echt heeel erg naar m'n zin, de mensen hier zijn heel chill en de deelnemers zijn heel leuk en gezellig heb weer wat vrienden heb gemaakt (zoals altijd). Als ik op Schiphol ben kunnen jullie dan een zalm salade meenemen van de plaza haha. Tot snel

Quirijn Schuurmans

Hoi, met mij gaat het helemaal top hier. Heb het erg naar mijn zin en het is een hele leuke groep waar we mee zijn.
Verder heb ik een super gezellig gmg groepje waar we heel goed met elkaar kunnen praten. Ik zie julie snel op Schiphol. Zog er voor dat je er optijd bent. Groetjes Quirijn

Esther 
Enorme waardering naar de groetjes! Vandaag geweldige rit in de Ford 4x4. Simon en Ruben: voor Panama heerlijk op de waterscooter op de IJssel Volgende uitstapje op de quad over de hobbelige paden in Panama? De kids zijn enorm blij met de frisbees van Axihandel. Helaas is de eerste al gesneuveld... Jeffrey, zou jij het F1 excel overzicht willen delen?

Job
Hallootjes, ook een berichtje van mij. Dank jullie wel voor alle lieve groetjes, het is erg fijn om te horen hoe het met jullie gaat en dat jullie aan mij denken. Het gaat goed met mij alleen soms een beetje moe, maar dat hoort erbij :) Naomi de preek ging zondag goed. Bethany thank you for all your messages, I'm happy to hear that you're okay :) jij Can't belief im seeing you in about a week! Practicing Spanish is going well! Hou van jullie allemaal!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.