Projectcoördinatoren verspreid over Nederland

Geplaatst op 26 apr 2024 - 17:30

Partnermeeting DAG 9 | Laatste dag in Heino, vanaf hier gaan alle projectcoördinatoren door heel Nederland verschillende activiteiten doen!  

Dit is was alweer de laatste dag in Heino, hiermee komt de eerste week van de partnermeeting ten einde! Op deze laatste dag doken we in het World Servants-traject. 
Er vonden gesprekken plaatst vanuit verschillende perspectieven. Zo vertelde een deelnemer, leider en een ouder vanuit hun eigen ervaring, hoe zij het hele traject ervaren. 
Door de coördinatoren is er gekeken hoe zij veranderingen kunnen faciliteren en wat hun invloed is op de impact die een project heeft op een deelnemer!  

Net als op projectreizen hebben de coördinatoren complimenten voor elkaar opgeschreven. Daarnaast hebben ze allemaal voor zichzelf een kaartje geschreven, dat ze deze zomer terugontvangen!  

Bij de laatste meeting is de afgelopen week geëvalueerd en is er gekeken naar hoe we alle nieuwe ideeën in de praktijk kunnen brengen. 

Voordat alle projectcoördinatoren uiteengaan, hebben we nog een keer gezamenlijk gegeten. 
Dan zit de eerste week van de partnermeeting er alweer op!  

De coördinatoren zullen aankomende zondag in verschillende kerkdiensten een bijdrage leveren! 
Check de post op Facebook of Instagram voor meer informatie! 

We zien elkaar 1 mei terug op het Servevent!

 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.