Projectzomer van start

Geplaatst op 3 jul 2020 - 16:06

Vandaag is het zover. De projectzomer van 2020 is gestart. Een compleet andere zomer dan gepland, maar nog net zo goed een zomer met de projectvibe...

Vandaag is het zover voor de eerste groep van 2020, de groep van World Servants Bethel. Of beter gezegd: zou het zover zijn. Want dit jaar is alles anders en hun vertrek naar Malawi is uitgesteld. Net als dat van alle andere zomergroepen. Deze zomer zijn er geen reizen, alle groepen gaan pas volgend jaar. Toch houden we de projectvibe levend op worldservants.nl. Dat doen we met de hashtag #projectvibe2020. Jij kunt daarbij op verschillende manieren betrokken zijn. 

Vandaag x jaar terug

De mooiste projectbelevenissen delen we opnieuw via alle socials en worldservants.nl. Jouw verhaal, foto, video, dagboekpagina of wat dan ook maar ontvangen we graag. Mail naar content@worldservants.nl of app 06 111 07 113

ProjectPrayer2020

Komende zomer bidden we met elkaar voor de projecten, ook al zijn er geen groepen op pad. Bid je mee? Gebedspunten uit de projectlanden krijg je binnen via de appgroep ProjectPrayer2020. Word lid via worldservants.nl/projectprayer2020.

Podcast

Met een serie verrassende podcasts blijf je in de projectvibe. We laten het hier en via de socials weten als de eerste podcast gepubliceerd is. Wil jij meedoen aan een van de podcasts? Mail naar content@worldservants.nl of app 06 111 07 113.

Servants.live

Natuurlijk hebben we ook tijdens Servants.live aandacht voor #projectvibe2020. De volgende Servants.live is op 15 juli. Ben jij erbij? We starten om 20.00 uur via Servants.live

Bonusjaar

Dat jaar wachten is natuurlijk balen, maar nu het dan toch zo is maken we er het beste van. Check worldservants.nl/bonusjaar voor een stel mooie tips om je tijd dienstbaar te gebruiken!

Ride2Change2021

Op 17 en 18 september staat iets bijzonders te gebeuren: samen gaan we een route van 2021 kilometer fietsen langs alle actiegroepen. Je kiest zelf je afstand en opstappunt. Samen leggen we zo een basis voor Challenge2021, de fondsenwervingsactie om het doorschuiven van de projecten naar 2021 mogelijk te maken. Je hoort binnenkort meer over Ride2Change2021 en hoe je kunt aanmelden. De grande finale van Ride2Change2021 is in Heino, waar aansluitend het World Servants Festival is. 

World Servants Festival

Ben jij erbij? Eindelijk ontmoeten we elkaar in real life! Tijdens het festival maak je kennis met de mensen waarmee je op reis gaat in 2021, je leert meer over het land waar je naartoe gaat en we gaan samen iets enorm dienstbaars doen. Een echt World Servants Feest dus, waar je als deelnemer van 2021 gratis aan mee kunt doen. En als je meedoet aan Ride2Change2021 is zelfs de overnachting gratis! Binnenkort kun je je aanmelden.

 

 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.