RW123 | Groetjes terug!

Geplaatst op 26 jul 2023 - 17:36

Het eten is goed hier en de deelnemers doen de groetjes terug!

Muraho vanuit het zonnige Ruyenzi! Dank voor alle lieve groetjes! Hierbij sturen we jullie de groetjes terug. Eerst een groetje aan iedereen: Wat ontzettend fijn dat jullie voor ons bidden, we voelen ons heel gezegend daarmee. Er is ook veel om voor te danken, danken jullie mee met ons? En ter geruststelling: het eten is zeer goed met 5 keer per dag heerlijk vers fruit: bananen, watermeloen, mango, ananas en heel veel passievrucht.

Erika: Richard, Hanna, Amos en verder iedereen: Love you! Tot snel.

Rosa: Eyyy Chappies, het gaat goed hier! Ik kijk er al naar uit om alles aan jullie te vertellen. Tot snel in Frankrijk en laat die groetjes maar binnenstromen ;-).

Bram: Hoi RYNS, bedankt voor de lieve groetjes. Hopelijk genieten jullie ook van de vakantie. Bij deze een knuffel van mij naar jullie met een extra knuffel voor de rest van de familie ;-).

Daniël en Jeltje: Heyhoi allegeare, wij geniete hjir volop van de prachtige locatie en it contact mei de lokale bevolking. Bedankt foar alle leuke groetjes, it giet fjerder goed mei us! We holde it hjir nog wel 1,5 wieke ut ;-P. Leafs, Daniël en Jeltje.

Elena: Hoi allemaal, bedankt voor alle leuke groetjes. Vergeleken met vorig jaar leven we in luxe! Met mij gaat alles goed :-), tot snel! P.S. Hoe gaat het met de DuoLingo streak?

Rozelinde: Ik geniet!

Lisa: Ruub alle projecten aan de Polo en Amarok afgerond? Juul, wil je Sissi, Esty en Vlamm een dikke knuffel geven? Ik geniet hier, maar ik mis jullie ook!

Maartje: Hey, alles goed hier! Ik geniet! Geven jullie Balou een knuffel van mij?

Daniek: Lieve allemaal. Het gaat supergoed hier! Ik geniet van elk moment. En Eva: ik heb al een spin in mijn klamboe gehad! Tot in Noorwegen!

Jeroen: Mams, pil genomen, naar m'n zin, voel me goed en zorg goed voor mezelf. Gezin en Giuul, fijne vakantie, LYTTM.

Pieter en Gerrit: Donders mooi hier. Vermaken ons uitstekend. Kalm aan doen dikke Annet. Papa en mama geniet van de rust thuis. Nynke lief zijn voor het katje. En Rien jij natuurlijk voor Annet. Groetjes familie en vrienden. Tot snel!

Sophie: Hoi! Het is heerlijk hier! Elke dag zijn er meer kinderen :-). Voor de BSO: het gaat goed. De buitenmuren zijn al klaar. Ik mis jullie ook!

Pieter: It is hjir mooi! Allinich is mien scheerapparaat stikken. Dus alvast sorry!

Rachel: Heyy lieve allemaal, het is hier prachtig en het gaat goed! Volle bak aan het genieten. Paps en mams alvast veel plezier op vakantie. Dikke kus van mij.

Sanne: Moraho! Alles goed daar? Het is hier echt super! Veel plezier in Duitsland aan de Rijn en tot snel <3

Bart en Marije: Hey allemaal! Wij hebben het echt heel erg naar ons zin! We genieten van de natuur en cultuur hier, beetje warm om te bouwen soms, maar we zijn al een heel eind! Paps en Mams, Maarten en Samira veel plezier in Frankrijk en Jits en Rosanne in Oostenrijk! Liefs Bart en Marije

Jelke en Wianne: Sipco hiaa! De natuur is hjir baas, it is lekker warm en we ha it nei us sin. Heit (alvast) gefeliciteerd mei syn 3e/52e jierdei! Jelke iet goed syn board leeg en is fjirder ek ol aardig inburgerd. Heit, mem & Sieger nimme jim in hamkaascroissantje en oare lekkere broodjes mei nei Utrecht? Rûntje aaien is ferkocht. Sneon is us dei!

Jordin: Heyhoi, hier is het tof. Hard aan het werk en aan het genieten van de cultuur. Ik voel me top.

Ruben: Het bevalt me goed hier, ondanks een paar bloedneuzen. Ik zorg dat ik genoeg rust krijg, M goed. Anne M (gefeliciteerd!) & Simeon: ik hoop dat de shows goed gingen en er geen frustraties meer zijn.

Frank: Hallo allemaal, hier mijn groetjes vanuit Rwanda. Met mij gaat het goed en heb het naar mijn zin. Doe ook de groetjes aan Nicky, Dibbus en Mila.

Chris: Hallo allemaal daar! Het is hier mooi, warm, stoffig, groen, roodbruin en het matras is niet lek. Ik geniet volop van het bouwen, de gemeenschap, de cultuur en het veel te goede eten. Groetjes!

Anna Lisa: Hey lieve allemaal! Ik heb het helemaal naar m'n zin. Wel een beetje warm hier, maar het wennen gaat goed. Tot snel!

Tim: Hoi allemaal, het is veel te warm hier, maar het bouwen schiet al lekker op. Het eten is lekker en genoeg. Helaas wel hetzelfde elke dag.

Liesbeth: Wauw, wat is het mooi hier! Bijna overal waar je kijkt, groeit er wel iets wat je kan eten. Ben intens aan het genieten. Hou van jullie, liefs Liesbeth.

Eva: Hey heei, ik hoop dat jullie genieten van de vakantie met een graad of 20. Hier is het lekker zweten. Heb leren metselen, wat ik super leuk vind net als het kinderwerk. Tot snel & love you!!

Quirijn: Hoi allemaal, hier met mij gaat het goed. Het is een gezellige groep en werken wel lekker aan de bouw (neem ook genoeg pauze). Tot snel.

Jurian: Hoi allemaal, we zijn lekker bezig hier. De muren schieten omhoog en we beginnen al aardig in te burgeren. Wist je dat ieder gezin een koe in de tuin heeft?

Dorkas: Hoihoi, ik wil graag even zeggen dat het helemaal top met me gaat, en dat ik jullie HEEL VEEL plezier wens in de rest van de vakantie!

Maik en Nikita: Hoi allemaal, groetjes uit Rwanda. We genieten hier elke dag van de mooie natuur en leren van de cultuur. We zien er naar uit om jullie alle foto's te kunnen laten zien en alle verhalen te kunnen vertellen. Inge zorg je wel goed voor Poes, geef haar maar wat extra lekkers. Murabeho!

Mirjam en Lizette: Muraho! Lieve allemaal, wij genieten hier elke dag! Het is een prachtige omgeving. De bouw schiet gestaag op, de zon is zinderend, en de groep gezellig! Lieve Hendrik: veel plezier met fietsen! Dikke knuffel voor jullie en ook voor Moura!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.