SL219 | Met vlag en wimpel...

Geplaatst op 22 aug 2019 - 08:55

...maar zonder tekst. Deze keer een foto-update uit Sierra Leone!

Gistermiddag ontvingen we een aantal foto's uit Sierra Leone, met de mededeling dat er nog een verhaal zou volgen. Dat verhaal is ergens halverwege blijven steken waarschijnlijk, dus daarom deze keer alleen vier foto's. En die spreken boekdelen! Als het verhaal nog komt, delen we dat uiteraard ook. 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.