UG223 | Groetjes terug!

Geplaatst op 19 aug 2023 - 09:38

Omdat we jullie groetjes aan ons zo ontzettend waarderen, sturen we hierbij onze groetjes terug!

Het gaat hier reuze goed, donderdag en vrijdag is er hard doorgewerkt op de bouw. Ook zijn er een paar deelnemers bij de boer op bezoek geweest en is Storytelling en Football4Water geweest. Er staat nu een druk maar leuk weekend voor de deur voordat we met onze laatste week hier in Aripezu gaan beginnen. 

Omdat we jullie groetjes zo waarderen, een klein groetje terug van ons op de foto's bovenaan. Tip: klik op de foto om 'm groter te kunnen zien.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.