ZA219 | Aangekomen op de plaats van bestemming

Geplaatst op 20 jul 2019 - 22:25

Ja hoor, ze zijn er. Giessenburg is eindelijk daar waar ze zo lang naar hebben toegewerkt. Hoofdleider Cees stuurt een kort bericht met beeld.

We zijn vandaag veilig op de plaats van bestemming aangekomen. Wat een bijzondere reis. Onder de indruk en uitgelaten. We hebben we zin in. Een mooi ontvangst en een warm welkom.

Routekaart naar projectplaats Mboboli

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.