ZA322 | De eerste aftermovie van 2022

Geplaatst op 31 jul 2022 - 21:32

Dat doen ze snel, daar in Ameide. Binnen een dag na terugkomst staat de eerste aftermovie online. 

Wat doe je als je een paar dagen ziek bent? Dan werk je Africa van Toto uit in kleine stukjes en maak je daar korte filmpjes bij. Janouk is een aantal jaren geleden samen met Celine en de beide vaders naar een concert geweest en is sindsdien ook fan van Toto. Bij ons in de huiskamer ontstond een jaar geleden het idee om zoiets te maken met onze projectgroep, en zie hier het resultaat!

Ik wil gelijk van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die met ons heeft meegeleefd te bedanken! Het voelde erg goed, gedragen door jullie gebeden en gedachten aan ons. Dat kwam ook tot uiting in de vele groetjes die we hebben gehad en elke avond probeerden voor te lezen. Probeerden, want Arjen en ik hebben nogal wat kilometers afgelopen op zoek naar het internet. In één woord geweldig dat er zo is meegeleefd!

De verhalen op de website zijn met name door Arjen geschreven, dus Arjen bedankt, je hebt een tot nu toe nog onbekend talent aangeboord. Theunis Sjoerd van World Servants, bedankt voor het verwerken van de bij nacht en ontij doorgestuurde foto's en teksten van mij als het via de website niet lukte!

Een geweldige onvergeteljke ervaring waar we met elkaar in ons dorpje Ameide/Tienhoven nog lang over zullen doorpraten.

Groet!

Theo

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.