ZA418 | Genieten van onze tenen tot aan onze kruin!

Geplaatst op 29 aug 2018 - 12:08

In Katondo is de laatste dagen een hoop gebeurd.......

Zo hebben we de bouw afgerond, met de kinderen uit het dorp feest gevierd en zijn beide huizen overgedragen aan de inwoners van Katondo. We hebben het erg goed gehad in Katondo, het afscheid nemen viel daarom niet mee. Veel deelnemers hadden nog wel een weekje langer willen blijven! Het is hier nog niet afgelopen. Want wij zijn vanmorgen in ons busje gestapt op naar de safari! We genieten van onze tenen tot aan onze kruin!

Nog enkele snacks van de afgelopen dagen:
- Jelmer is als verrassing samen met zijn collega bouwvakker Tepson ‘gedoopt’ tijdens de overdracht ceremonie.
- Klusbedrijf Denise: voor het storten van al uw beton.
- Janine wilde wel eens weten hoe de ruimte onder de latrine er uit zag, het opvissen van haar telefoon uit de drek was echter een klus die het verworven genot direct teniet deed.
- Stuckbedrijf Carlijn & Co.: voor al uw pleister en stuckwerkzaamheden 
- Bernd houdt niet zo van dieren in de ochtend, hij heeft de haan liever op zijn bord dan ‘s morgens naast zijn bed.
- Elianne was zo enthousiast met de GMG dat Jelmer de laatste dagen de leiding wel uit handen moest geven!

Bedankt Katando! 

En lieve familie en vrienden, tot snel!

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.