ZA422 | Restaurant Tito is geopend

Geplaatst op 4 mei 2022 - 09:10

Eén van de groepsleden in Zambia verveelt zich te pletter. En dat is...

...de medisch leider! Iedereen is nog steeds gezond en de sfeer is uitstekend.

Kok Tito kookt zo lekker dat de eetzaal in Matuku is omgebouwd tot restaurant 'Tito's Place'. Gisteravond zorgde de corveeploeg voor een gezellig diner bij kaarslicht. Daar was de goep wel aan toe, na opnieuw een drukke bouwdag en een vol cultuurprogramma.

Zaagmans is op bezoek geweest: het project is op de helft. Nog een week, dan komt de groep weer naar Nederland. Maar zo ver is het nog lang niet!

Groeten uit het koude, maar ontzettend gezellige Matuku.

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.