ZA515 | Een bericht van alle deelnemers van de groep uit Zambia

Geplaatst op 22 okt 2015 - 16:24

Bij aankomst waren de fundering en de vloeren al klaar. Zelfs diverse muren waren al gedeeltelijk opgetrokken.
De samenwerking met de plaatselijke bevolking gaat geweldig. De groep is een echte groep! Alle verschillen maken dit een geweldige groep. Veel gesprekken en fijne en emotionele ervaringen.
Op enkele darmklachten na (diarree) geen gezondheidsproblemen. We weten ons gezegend door God en zijn dankbaar voor wat we hier kunnen en mogen doen.
Groeten aan allen die ons dierbaar zijn, en een speciale groet aan Carel en Clazien.
 

Lieve familie,

Het is hier heel anders dan thuis, maar het gaat best goed met ons. Ik mis jullie wel heel erg, maar de groep is heel lief voor mij. Ik hou van jullie!

Kusjes van Mikal

 

Lieve allemaal,

Elke dag weer een feestje hier. Precies zoals ik mij de mensen had voorgesteld. Warm, hartelijk en heel  gastvrij. Hebben het heel erg naar ons zin hier. Ik hou van jullie!

Dikke kus Annie

 

Hallo lieverds,

God voorziet ons van alles om prachtig werk te doen. Het gaat goed met ons. Prachtige mensen en land. Lekker warm.

Roelof

 

Lieve Wolf en familie,

Het is hier zo mooi en de mensen zijn warm en gastvrij. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier. Ik mis jullie wel heel erg. Ik hou van jullie.

Kusjes Deborah

 

Lieve allemaal,

Het is weer prima hier. We hebben het goed. Er is zoveel wat ik zou willen laten zien. Jammer dat jullie er niet zijn. Ik hou van jullie.

Robert

 

Hallo lieve thuisblijvers,

Na even te moeten wennen, heb ik het enorm naar mijn zin. De bouw gaat enorm goed en de mensen heel behulpzaam en vriendelijk.  Ze zijn erg dankbaar met onze komst.

We zien elkaar gauw. Hou van jullie,

Dirkjan

 

Hallo allemaal,

De sponsoringen zijn het allemaal waard ivm de bouw van de school.  Hier is echt niets. De mensen zo ontzettend blij en helpen allemaal mee.

Tot ziens, Sjoukje

 

Hallo lieve kindjes en vrienden.

Ik voel me al een Afrikaanse tussen de Afrikanen.  Het is geweldig hier. Dikke kus.

Liefs Dineke

 

Hallo lieve mensen,

Uit mijn comfortzone, in een totaal andere wereld. Overweldigend, bijzonder intens. Wat hebben de mensen hier een warm hart voor elkaar en ons. Dankbaar dat ik hier mag bouwen aan elkaar en de country. Lieve groet uit een  Zambia.

xx Titia

 

Lieve mensen,

De bouw verloopt voorspoedig. De samenwerking met de lokale mensen is leuk en gaat goed. Het is goed om hier te zijn. Hartelijke groet, met name aan de kleinkinderen.

Opa Kees

 

Lieve vrienden en familie,

Het is hier zo fijn! De mensen zijn warm en iedereen helpt mee met bouwen. Behalve de warmte geniet ik enorm van de diversiteit in de groep! We zijn allemaal zo anders en toch werken we super als teamJ Uitgesloten van de kakkerlakken en spinnen in het toilet, heb ik het enorm naar mijn zin hier.

xxjes Dewi

 

Lieve Charlotte, familie en vrienden (papa en mama).

De verhalen hierboven vertellen al heel veel  dus wijdt er verder niet over uit, behalve dat het geweldig is, gezegend en zeker dankbaar werk.

Lieve schat is mis jou enorm en hou van jou!! (Ik krijg niet meer schrijfruimte;)) Voor Cherry.

 

Lieve Joke kinderen en kleinkinderen.

Het is een fantastisch project / groep. We hebben goed contact met de plaatselijken. We gaan ook op bezoek bij een grote farm en naar de stad.

Knuffels Ger

 

Lieve kids, familie en vrienden,

Een geweldige tijd hier. Genieten van het samenwerken met de lokale bevolking. Mooi weer en mooie mensen. Het dak gaat er bijna op! Kusjes voor Noe en Elin.

Liefs Jobert

 

Lieve allemaal,

Het is goed om hier te zijn. Ik zie dat de plaatselijke mensen dit waarderen en ook echt nodig hebben. Het gegeven geld wordt goed besteed, we hebben de muren al afgerond.

Groetjes allemaal, Marc

 

Lieve familie,

Het is fantastisch om hier te zijn! Wat een vriendelijke mensen. De bouw gaat vlot, we hebben veel hulp van de plaatselijke bevolking! Het kinderwerk is top!

Knuffel, Folienke

 

Lieve familie en Francis,

Het is hier heel leuk! De bouw gaat super snel. We gaan nog een heleboel  leuke doen. De mensen helpen zelf ook veel mee. Lieve Francis, ik hoop dat je het leest. Ik mis je en ik houd hou van je!

Dikke kus en knuffel, Annelotte

 

Lieve kinderen, kleinkinderen en, vrienden e.d.

Het is fantastisch, samen bouwen en zingen ’s avonds met de gitaar en met de bevolking al zingend de eenheid in Christus en elkaar toezingen. Knuffel voor jullie allemaal .

Opa en Oma van Zuiden

 

Lieve allemaal,

Elke dag vol nieuwe ervaringen en verwondering voor alles wat er hier om mij heen gebeurt. De mensen zijn super vriendelijk en de bouw gaat heel snel. samenwerken met de mensen is zo leuk. Mis jullie.

Dikke kus, Petra

 

Geweldig project!

Er wordt zeer goed voor ons gezorgd. Leuke, spontane gesprekjes met de mensen hier. Fijne groep ondanks alle verschillen.

Lucinda

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.