BA115 | Nog niet helemaal geland

Geplaatst op 8 aug 2015 - 23:02

Hoofdleider Cees is nog niet helemaal met beide benen terug in Nederland...

We zijn na een geweldig en gezegend project weer veilig aangekomen in Nederland. Maar tussen de oren nog niet helemaal geland. Dat zal nog wel een paar dagen duren. Het is wel stil zo zonder vijfendertig mooie mensen om je heen. Als hoofdleider heb ik van jullie genoten. Ik ben trots op mijn stafleden. Voor de eerste keer mee als staf. Maar nu dus ervaren. Bedankt voor alle positieve en lieve berichten in mijn boekje. Tot op het festival in september. Laatste groeten van hoofdleider Cees

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.