Start aanmelding 2015 op 6 juni!

Geplaatst op 21 mei 2014 - 10:00

Vanaf 6 juni aanstaande kun je je aanmelden voor een project in 2015! Dan staan de projecten op de website en is onze nieuwe brochure beschikbaar. Je kunt hem afhalen bij de stand op Opwekking en een week later bij de EO-Jongerendag. Aan deze stands zit een leuke actie gekoppeld. Houd daarvoor de website en Facebook in de gaten.

Voor het eerst is het al vanaf juni mogelijk om je aan te melden voor de projecten. Veel plaatselijke groepen zijn al begonnen met plannen maken en actievoeren voor 2015. Het is dan leuker en makkelijker dat je je sponsors kunt vertellen waar je naar toe gaat. Ook staat World Servants tijdens de zomer bij diverse promotiestands in het land. De standbezoekers kunnen dan direct een project uitkiezen en hoeven niet te wachten tot september. Welke projecten er zijn, blijft nog even een verrassing. Wel kunnen we zeggen dat er een nieuw projectland is.

Je kunt nu alvast de projectbrochure bestellen. Je ontvangt hem dan begin juni in de bus. Willen jullie met een groep uit de kerk of met een groep vrienden op pad? Nodig ons dan uit voor een presentatie.

 

De bouwprojecten van World Servants bieden jongeren de kans om mee te bouwen aan verandering. Hun inzet tijdens een werkvakantie laat praktisch zien wat de kracht van dienen is. Door samen met een lokale gemeenschap te werken aan een ontwikkelingsproject van een lokale ontwikkelingsorganisatie, veranderen niet alleen de levensomstandigheden voor de hele gemeenschap, maar veranderen ook de jongeren zelf.

In veel Nederlandse kerken is een World Servants-project onderdeel van het jongerenwerk van de kerk. Diaconaat en jeugdwerk lopen zo naadloos in elkaar over en een hele gemeente komt in beweging rond het project. Werkvakanties hebben daardoor een blijvende impact, zowel in Afrika, Azië of Latijns-Amerika als in Nederland.