Actiegroep Oud - Beijerland bouwt aan verandering


Zes deelnemers van actiegroep Oud - Beijerland steken in 2019 de handen uit de mouwen in Zambia, Myanmar, Bolivia en Malawi. Bouw je mee?



Wij bouwen mee

Sponsors van groep Oud - Beijerland

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

26 januari 2019 om 17:30

Stamppotbuffet

Tot 15 december 2018

Chocola voor verandering

Over de werkvakanties van actiegroep Oud - Beijerland

Klaslokalen in Donje, Zambia
Partnerorganisatie CCAP bouwt samen met World Servants aan verandering door het stimuleren van onderwijs. De bouw van extra klaslokalen biedt ruimte aan meer kinderen in Donje om naar school te gaan.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Mawlamyine, Myanmar
Het lepraziekenhuis in Mawlamyine in Myanmar wil goede zorg voor iedereen toegankelijk maken, maar vooral voor leprapatiënten. Partnerorganisatie TLM Myanmar en World Servants willen zich hier ook hard voor maken. Daarom bouwen we samen aan woningen voor het personeel van dit ziekenhuis, zodat ze getrainde verpleegsters en artsen aan kunnen trekken om de kwaliteit van de zorg die geboden wordt te verbeteren.

Lees meer over dit project

Kliniek in Cuevas, Bolivia
Partnerorganisatie For Vidas wil de gezondheidszorg in Bolivia verbeteren en toegankelijker maken. World Servants wil daar graag een bijdrage aan leveren. Door een moderne kliniek te bouwen verbetert de kwaliteit van de zorg en krijgen meer mensen toegang tot goede medische hulp.

Lees meer over dit project

Klaslokalen en latrines in Chivukutu, Malawi
CCAP Malawi en World Servants werken samen om de droom van het dorp Chivukutu waar te maken. Hun droom: nieuwe klaslokalen. Zo kunnen alle kinderen les krijgen, ook in het regenseizoen.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants