Actiegroep Waarder - Driebruggen bouwt aan verandering


Dit jaar gaat een enthousiaste groep jongeren uit Waarder, Driebruggen en Oudewater aan de slag. Sarah Tukker voor haar project in Ghana, Erik Becquet voor zijn project in Zambia. Myrthe Griffioen, Isa de Koning, Brittney Pater, Luuk Lemkes, Job Voskuil en Sven de Koning gaan naar Zimbabwe. Els Soeters en Sietse Zwanenburg naar Ecuador. En Max den Besten gaat naar Brazilië . Maar ook Seth Gerritsen en Robin Pater staan al te trappelen om mee te mogen volgend jaar!Wij bouwen mee

Sponsors van groep Waarder - Driebruggen

Updates

18 oktober 2017

jaaroverzicht

18 oktober 2017

Ramen Zemen

Acties

5 december 2017 om 16:00

Zwarte Piet op bezoek

3 november 2017 om 18:00

Oer Hollandsche Avond

9 oktober 2017 om 17:00

Pepermunt verkoop

5 oktober 2017 om 21:00

Aardappels Venten najaar

Over de werkvakanties van actiegroep Waarder - Driebruggen

Klaslokalen basisschool in Kaponga Hills, Zambia
World Servants en CCAP Zambia werken sinds 2010 samen aan beter onderwijs in het oosten van Zambia. In Kaponga Hills kunnen nog maar 200 van de 500 kinderen die er wonen naar school. Meer klaslokalen zijn dus hard nodig.

Lees meer over dit project

Klaslokalen voor basisschool in Sumniboma No.1, Ghana
In Ghana bouwt World Servants aan beter onderwijs samen met partnerorganisatie AGREDS. Twee nieuwe klaslokalen gaan hier het verschil maken.

Lees meer over dit project

Renovatie vakschool in Bulawayo, Zimbabwe
Een groep Nederlandse en Afrikaanse jongeren bouwt samen aan een vakschool van Youth for Christ Zimbabwe, zodat jongeren meer kans maken op de arbeidsmarkt.

Lees meer over dit project

Cacaocentrum in Bulu Bulu, Ecuador
De kleine cacaoboeren in Ecuador krijgen een eerlijker prijs voor hun cacao als ze hun product samen op de markt brengen. World Servants en Maquita helpen daarbij door de uitbreiding van het cacaocentrum mogelijk te maken.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants