Actiegroep Wolvega bouwt aan verandering


Negen deelnemers van actiegroep Wolvega steken in 2022 de handen uit de mouwen in Malawi, Zambia, Rwanda en Sierra Leone. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Wolvega

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

Tot 6 juli 2022

Oud IJzer actie groep 2022

Tot 6 juli 2022

Klussenactie groep 2022

Tot 3 juli 2022

Giften groep 2022

Tot 13 maart 2022

Potgrond actie 2022

Over de werkvakanties van actiegroep Wolvega

Klaslokalen in Makhuwira, Malawi
Partnerorganisatie CCAP is erop gericht om meer kinderen in Malawi beter onderwijs te geven. Er zijn op dit moment in Makhuwira maar vier lokalen voor acht groepen. In samenwerking met CCAP bouwen we daarom extra klaslokalen zodat de leerlingen ook in het regenseizoen les kunnen krijgen.

Lees meer over dit project

uitbreiding kliniek in Matuku-Malabi, Zambia
Partnerorganisatie MCC is een netwerk van kerken in Mkushi District. MCC zet zich in voor verbetering van onderwijs en gezondheidszorg. Daarnaast richten ze zich ook op de ontwikkeling van wezen, weduwen en anderen in nood, door trainingen te geven. World Servants bouwt samen met de lokale bevolking en MCC aan de uitbreiding van de bestaande kliniek om de medische zorg te verbeteren.

Lees meer over dit project

kleuterschool in Karambo, Rwanda
Partnerorganisatie Help a Child komt op voor de ontwikkeling van kinderen in plattelandsgemeenschappen zoals Karambo. Early childhood development centers (ECD’s, een soort kleuterscholen) geven kinderen een goede start. In Karambo blijven veel kinderen thuis, omdat er te weinig lokalen zijn. Daar wil World Servants verandering in brengen.

Lees meer over dit project

lerarenwoningen in Msuzi, Zambia
CCAP Zambia zet zich in voor beter onderwijs, ook in de plaats Msuzi. Er zijn daar twee klaslokalen en slaapzalen voor leerlingen met een lichamelijke beperking gebouwd. Nu is er behoefte aan lerarenwoningen zodat er voldoende leraren kunnen worden aangetrokken om de leerlingen van kwalitatief goed onderwijs te voorzien. World Servants gelooft in dit plan. Doe jij ook mee?

Lees meer over dit project

basisschool in Maforki, Sierra Leone
World Servants en Cotton Tree Foundation werken samen aan verbeterde leeromstandigheden voor leerlingen. Het dorp Maforki heeft een school, maar er gaan zoveel kinderen naar deze school dat er klassen les krijgen in de buitenlucht. Tijdens dit project worden drie klaslokalen gebouwd.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants