Actiegroep Hoogeveen bouwt aan verandering


Tien deelnemers van actiegroep Hoogeveen steken in 2018 de handen uit de mouwen in Bolivia, Ecuador, Malawi, Zimbabwe en Ghana. Bouw je mee?Wij bouwen mee

Sponsors van groep Hoogeveen

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

28 april 2018 om 13:30

Rollen voor Bolivia

Tot 15 april 2018

Cascaderun 2018

28 januari 2018 om 16:00

Aardappel verkoop

Over de werkvakanties van actiegroep Hoogeveen

Kleuterschool in El Paradiso (Naciones Unidas), Bolivia
Partnerorganisatie For Vidas in Bolivia wil goed onderwijs voor ieder kind toegankelijk maken. World Servants gelooft in die droom. Daarom bouwen we samen een schoolgebouw voor de kleuters van Naciones Unidas.

Lees meer over dit project

Cacaocentrum in Bulu Bulu, Ecuador
De kleine cacaoboeren in Ecuador krijgen een eerlijker prijs voor hun cacao als ze hun product samen op de markt brengen. World Servants en Maquita helpen daarbij door de uitbreiding van het cacaocentrum mogelijk te maken.

Lees meer over dit project

Klaslokalen, latrines en GCR in Kantheska, Malawi
World Servants werkt in Malawi samen met de partnerorganisatie CCAP. Een nieuw schoolgebouw in Kantheska zal uitzicht geven op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Renovatie vakschool in Bulawayo, Zimbabwe
Een groep Nederlandse en Afrikaanse jongeren bouwt samen aan een vakschool van Youth for Christ Zimbabwe, zodat jongeren meer kans maken op de arbeidsmarkt.

Lees meer over dit project

Lifeline - Ladies Only in Accra, Ghana
Samen met AGREDS bouwt World Servants aan verandering in Ghana. De interactie en samenwerking met de Ghanese vrouwen zorgt voor een stevigere positie als ze terugkeren in de maatschappij.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants