Actiegroep Hoogeveen bouwt aan verandering

 

10 deelnemers van actiegroep Hoogeveen steken in 2018 de handen uit de mouwen in Bolivia, Ecuador, Malawi, Zimbabwe en Ghana. Bouw je mee?

 
Groepsleden met een actiepagina

Sponsors van groep Hoogeveen


Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

28 april 2018 om 13:30

Rollen voor Bolivia

10 maart 2018 om 21:30

Cascaderun 2018

28 januari 2018 om 16:00

Aardappel verkoop

10 deelnemers van actiegroep Hoogeveen steken in 2018 de handen uit de mouwen in Bolivia, Ecuador, Malawi, Zimbabwe en Ghana. Bouw je mee?

 


Help jij actiegroep Hoogeveen met sponsors vinden?


Delen

Deel direct met jouw netwerk

Over de werkvakanties van actiegroep Hoogeveen

Kleuterschool in Naciones Unidas, Bolivia
Partnerorganisatie For Vidas in Bolivia wil goed onderwijs voor ieder kind toegankelijk maken. World Servants gelooft in die droom. Daarom bouwen we samen een schoolgebouw voor de kleuters van Naciones Unidas.

Lees meer over dit project

Cacaocentrum in Bulu Bulu, Ecuador
De kleine cacaoboeren in Ecuador krijgen een eerlijker prijs voor hun cacao als ze hun product samen op de markt brengen. World Servants en Maquita helpen daarbij door de uitbreiding van het cacaocentrum mogelijk te maken.

Lees meer over dit project

Klaslokalen, latrines en GCR in Kantheska, Malawi
World Servants werkt in Malawi samen met de partnerorganisatie CCAP. Een nieuw schoolgebouw in Katheska zal uitzicht geven op een betere toekomst.

Lees meer over dit project

Renovatie vakschool in Bulawayo, Zimbabwe
Een groep Nederlandse en Afrikaanse jongeren bouwt samen aan een vakschool van Youth for Christ Zimbabwe, zodat jongeren meer kans maken op de arbeidsmarkt.

Lees meer over dit project

Lifeline - Ladies Only in Accra, Ghana
Samen met AGREDS bouwt World Servants aan verandering in Ghana. De interactie en samenwerking met de Ghanese vrouwen zorgt voor een stevigere positie als ze terugkeren in de maatschappij.

Lees meer over dit project

World Servants in het kort

Actiegroep Hoogeveen bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo'n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Zuid-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Lees meer over wat World Servants doet


Jij kunt groep Hoogeveen helpen!

Mensen sponsoren gemiddeld € 20,-. Ben je nog niet klaar om te sponsoren? Deel deze pagina dan op Facebook.


Sponsor actiegroep Hoogeveen Deel op Facebook