Actiegroep Krimpenerwaard bouwt aan verandering


9 deelnemers van de actiegroep Krimpenerwaard steken in 2019 hun handen uit de mouwen in Malawi, Ecuador, Bangladesh en Bolivia. Helpt u mee?



Wij bouwen mee

Sponsors van groep Krimpenerwaard

Updates

17 november 2018

Speculaaspoppen verkoop

17 november 2018

Speculaaspoppen verkoop

Acties

24 mei 2019 om 19:00

Streekproeverij

Tot 9 april 2019

Soberheidsmaaltijden

30 maart 2019 om 09:00

Bazaar Lekkerkerk

17 maart 2019 om 14:15

Hamburger actie Driestar College

Over de werkvakanties van actiegroep Krimpenerwaard

Klaslokalen en latrines in Chivukutu, Malawi
CCAP Malawi en World Servants werken samen om de droom van het dorp Chivukutu waar te maken. Hun droom: nieuwe klaslokalen. Zo kunnen alle kinderen les krijgen, ook in het regenseizoen.

Lees meer over dit project

Trainingsruimte voor self help group in Nilphamari Association, Bangladesh
Leprocy Mission Bangladesh komt op voor de rechten van mensen met een beperking en andere kwetsbare groepen. Door ze te helpen om zich te verenigen in self help groups, groeien hun kansen in de maatschappij. World Servants wil dat versterken en bouwt mee aan trainingscentra waar ze samenkomen.

Lees meer over dit project

Cacaocentrum in Chocodamas, Ecuador
World Servants bouwt samen met partnerorganisatie Maquita aan verandering in Ecuador. Maquita zet zich in voor solidariteit, duurzame productie en eerlijke handel. World Servants draagt daar graag een steentje aan bij. De bouw van een cacaocentrum verbetert de levens van de boerenfamilies in Chocodamas.

Lees meer over dit project

Kliniek in Cuevas, Bolivia
Partnerorganisatie For Vidas wil de gezondheidszorg in Bolivia verbeteren en toegankelijker maken. World Servants wil daar graag een bijdrage aan leveren. Door een moderne kliniek te bouwen verbetert de kwaliteit van de zorg en krijgen meer mensen toegang tot goede medische hulp.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants