Actiegroep Zoetermeer bouwt aan verandering


Zeven deelnemers van actiegroep Zoetermeer steken in 2019 de handen uit de mouwen in Uganda, Ghana, Malawi en Zambia. Bouw je mee?



Wij bouwen mee

Sponsors van groep Zoetermeer

Updates

De groep heeft nog geen updates geplaatst

Acties

26 mei 2019 om 18:00

Pastamaaltijd

22 april 2019 om 12:00

Fietstocht

Tot 4 april 2019

Paaslekkernijen

10 maart 2019 om 17:30

Stamppot buffet 10 maart

Over de werkvakanties van actiegroep Zoetermeer

Kleuterschool en renovatie basisschool in Kkungu, Uganda
De school in Kkungu is een oude school die een goede renovatie kan gebruiken, maar voor de kleuterklassen is er op dit moment geen goed lokaal. Het schoolbestuur wil heel graag goed onderwijs voor alle kinderen van de school. AEE Uganda, onze partnerorganisatie in Oeganda wil hen daar graag bij helpen. Help mee met de renovatie van 4 klaslokalen en bouw mee aan nieuwe toiletten voor de kleuters waardoor ze een betere start kunnen maken op school.

Lees meer over dit project

Woningen voor medisch personeel in Gorogo, Ghana
Partnerorganisatie AG Care zet zich in voor toegankelijke gezondheidszorg in Ghana. World Servants droomt ook van deze verandering. Samen bouw je mee aan woningen voor medisch personeel bij een gezondheidscentrum.

Lees meer over dit project

Klaslokalen en latrines in Chivukutu, Malawi
CCAP Malawi en World Servants werken samen om de droom van het dorp Chivukutu waar te maken. Hun droom: nieuwe klaslokalen. Zo kunnen alle kinderen les krijgen, ook in het regenseizoen.

Lees meer over dit project

Klaslokalen in Donje, Zambia
Partnerorganisatie CCAP bouwt samen met World Servants aan verandering door het stimuleren van onderwijs. De bouw van extra klaslokalen biedt ruimte aan meer kinderen in Donje om naar school te gaan.

Lees meer over dit project

Klaslokalen en latrines in Liziwazi, Malawi
Partnerorganisatie CCAP heeft als doel dat meer kinderen in Malawi naar school kunnen. In het afgelegen Liziwazi is er maar één leraar voor de 99 kinderen. Met extra klaslokalen voor deze nieuwe school, kunnen er meer leraren aan de slag in dit dorp. Bouw je mee?

Lees meer over dit project

Bouw van 2 klaslokalen en 1 lerarenwoning in Lilanda, Zambia
Partnerorganisatie MCC gelooft dat onderwijs de sleutel is voor een betere toekomst van de kinderen in Zambia. Daarom bouwt World Servants samen met MCC aan twee extra klaslokalen en een lerarenwoning voor de uitbreiding van de basisschool in Lilanda met de onderbouw van de middelbare school.

Lees meer over dit project

Lees meer over World Servants