Ghana | De échte betekenis van 'bouwen aan verandering' ontdekken

'Bouwen aan verandering.’ Het staat op bijna iedere pagina van dit magazine. Ruben en Gerlof ontdekten in Ghana de échte betekenis van deze slogan. Als projectvoorbereider is Gerlof al acht jaar betrokken bij het dorp Ugando, waar Ruben bijna zes jaar geleden als deelnemer de tijd van zijn leven had. De impact van het project blijkt groter dan hij zich destijds voor kon stellen.

Lees verder

Ghana | Volgend jaar willen we weer mee!

Toen World Servants een presentatie gaf in onze kerk, wisten we het meteen: ‘Wij willen mee! Dit is wat we altijd al wilden, dit is onze kans!’ Toen begon een jaar van voorbereiden en actie voeren. We kregen steeds meer zin om naar Ghana te gaan. Het voorbereidingsweekend maakte ons echt enthousiast. We ontmoetten onze groep. Met deze leuke mensen zouden wij drie weken Ghana wel overleven! Drie maanden aftellen waren begonnen.

Lees verder

Ghana | Bakken met Sylvia

"Toen ik 12 was stierf mijn vader" vertelt Stephanie, een slimme meid die goed Engels spreekt, en was er geen geld meer om naar school te gaan. Daarom ben ik naar Accra gegaan waar ik werk vond als verkoper van zakjes water op straat.''

Lees verder

Ghana | Denise werd gemotiveerd door haar project omgeving

Denise ging in 2017 op project naar Ghana en ontdekte veel over haar geloof.

Lees verder

Ghana | Even is er geen verschil

Tijdens haar project in Ghana heeft Gesley de Graaf een mooi gedicht geschreven. Neem 'even' de tijd en laat je inspireren!

Lees verder

Ghana | Dit raakte mij!

Lees hier het inspirerende verhaal van Lia van Rijn. Het Lifeline-project in Ghana gaf haar de mogelijkheid om even als een moeder om de meiden heen te staan. Nu heeft ze besloten zelf initiatief te nemen en een Ladies Only-project op te starten.

Lees verder

Ghana | Een positieve levensverandering

Afgelopen februari reisde een grote groep van het Kalsbeek College uit Woerden met World Servants naar Sawaliga in Ghana om aan een school te bouwen. Vera Jansen: "Armoede meemaken is iets wat ik niet kende." 

Lees verder

Ghana | 'We hebben ons doel bereikt'

Docent Ellen van de Velde ging als leider mee met het project van Het Kalsbeek College in Woerden afgelopen februari. 'Het was een heel bijzondere ervaring om dit project met mijn leerlingen en collega's te doen.'

Lees verder

Ghana | Dankbaarheid

Dayweemon Ramarn ging in februari met het Kalsbeek College naar Ghana. Een project waar ze veel heeft geleerd en met een goed gevoel op terugkijkt. 

Lees verder

Ghana | De regen is een zegen

Toen Cherique Nijhuis in Ghana was ontdekte ze welke waarde de regen kon hebben..

Lees verder

Pagina's