Malawi | Daan en Marc ontdekten hun tweede thuis in Malawi

Hun ouders kenden elkaar al voor ze geboren werden, ze zaten samen op de basisschool en nu nog samen op de jeugdvereniging van de kerk. Toch moest Daan nog wel even aandringen bij Marc om met hem mee te gaan naar Malawi. Ze hadden het voor geen goud willen missen…

Lees verder

Malawi | Vriendschap next level, drie vrienden op avontuur in Malawi

Niek, Bart en Rick kennen elkaar al vanaf de peuterspeelzaal. Afgelopen zomer bezegelden ze vijftien jaar vriendschap met een World Servants-project in Malawi. ‘Het is echt heel vet om dit met je vrienden mee te maken. Het is net een kamp ofzo, maar dan veel langer en hechter en primitiever en dieper.’ Een paar weken na terugkeer vertellen ze over hun avontuur.

Lees verder

Malawi | "Als leider kan je een swing aan het project geven."

Ze zijn een officieel World Servants-stel: Marleen (25) en David Zijderveld (24). Op project naar Ghana in (2009) leerden ze elkaar kennen. In het vliegtuig naar Ghana zaten ze zes uur naast elkaar en waren ze eigenlijk non-stop in gesprek. Toen kwam hun gedeelde interesse naar boven: Afrika. Inmiddels zijn ze getrouwd. Afgelopen zomer zijn ze meegegaan als leiders naar Malawi, Chindenga. David was verantwoordelijk voor toerusting, Marleen voor medische zaken. Zowel vanuit hun ervaring als interesse wilden ze mee naar Malawi om van toegevoegde waarde te zijn voor deelnemers. We vroegen ze het hemd van het lijf...

Lees verder

Malawi | "Je geloof gaat leven!"

Twee vrienden die in 2014 besloten om de sprong te wagen: op reis naar Malawi. Vincent en Huibert komen allebei uit Woudenberg en vonden World Servants bij toeval op internet. Ze vertellen over een onvergetelijke reis die ze niet hadden willen missen. “Je geloof gaat leven.”

Lees verder

Malawi | Kevin leert iets bijzonders van docent Oliver

Kevin ging in 2016 met een groep uit zijn kerk, VBG Bethel in Drachten, naar Malawi. Komende zomer gaat hij weer met een groep uit de kerk op pad. Hij vertelt waarom hij sinds het project andere keuzes heeft gemaakt.

Lees verder

Malawi | Spannend en verrijkend

Lisanne vroeg zich af waar ze aan begonnen was, maar achteraf was het de voorbereidingen en acties allemaal meer dan waard! Ze vertelt over haar ervaringen in Malawi.

Lees verder

Malawi | Samen in gesprek gaan

Lucinda de Graaf ging naar Malawi en heeft daar tijdens haar project het Life Skills programma uitgevoerd met de jongeren uit Kakwale. Hoe verging dat haar?

Lees verder

Malawi | Het dankbare werk van Carolien

"Als ik terugdenk aan de reis naar Malawi gaat er veel door me heen. Er zijn namelijk zoveel speciale herinneringen die mij bij zijn gebleven."

Lees verder

Malawi | Mirjams droom

Ik ben avontuurlijk, momenteel veganist , een natuurliefhebber en vooral eerlijk. Hoe hard dat soms ook is. Malawi was voor mij een bijzonder avontuur en de reis heeft mij op een nieuw spoor gezet.

Lees verder

Malawi | Geen woorden, maar daden!

Nico van Basten uit Ede heeft vijf jaar geleden deelgenomen aan een World Servants project in het dorp Kakwale in Malawi. Het greep hem zo aan dat hij besloot om de mensen in dit dorp verder te helpen in hun ontwikkeling.
 

Lees verder

Pagina's